Reizen in Italië en Spanje 2024

logo.cilento

Wandelenitalie biedt jaarlijks wandelreizen met Italianen. In 2023 stond er ook een klassieke muziekreis op het programma, in Spanje. Dit was zo’n succes, dat we de reis in 2024 herhalen.

Wandelweken met Italianen. In 2024 worden er meerdere weken in Cilento in Campanië met Italiaanse groepen georganiseerd, waar ook Nederlanders aan mee kunnen doen. Dit is een bijzondere manier om je Italiaans op te halen. Het nationale park Cilento behoort tot het werelderfgoed van UNESCO, het bestrijkt een groot gebied in de bergen en aan de kust. Er kan worden gewandeld én gezwommen. Het ligt ten zuiden van Napels.

Muziekreis in Spanje. Deze reis was in 2023 een enorm succes, in 2024 gaan weer. Er vindt dan in Andalusië eind mei/begin juni een muziekfestival plaats met veel klassieke muziek, in een van de officieel mooiste bergdorpen van Spanje, Segura de la Sierra. Het dorp ligt op ruim 1200 m hoogte, met schitterend uitzicht over de bergen. Behalve naar muziek luisteren kunnen we in de bergen wandelen.

Meer weten, een vrijblijvende optie of opgave? Karina van der Meer, T 06 1074 7739.