Prijzen 2019

Prijswijzigingen voorbehouden.

De prijzen van de diverse wandelweken worden nader bekend gemaakt.

De individuele wandelreizen in Campanië hebben een aparte prijsstelling, afhankelijk van het aantal dagen en de regio (Cilento is lager geprijsd dan de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento). Bijvoorbeeld een tocht van acht dagen in Cilento kost € 650,00 (prijs 2017) per persoon (exclusief de vlucht). Inclusief: vervoer per auto waar nodig, bagagevervoer, overnachtingen met ontbijt, alle avondmaaltijden met wijn, kaartmateriaal met beschrijvingen. Exclusief: vlucht of treinreis, transfer vliegveld, openbaar vervoer, ev. boottocht, lunchpakketten (voor circa € 6,00 in het onderkomen te bestellen), musea, persoonlijke uitgaven. De prijs kan variëren, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto.

De prijs van de kunstreis naar Abruzzo bedraagt € 1500,00. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 140,00. Inbegrepen: vlucht inclusief ruimbagage, transfers vliegveld, overnachtingen met ontbijt in een of meer uitstekende hotels, alle diners, een picknick, entreegelden tot musea en opgravingen, vervoer per minibus met chauffeur, excursies o.l.v. drs. Ernest Kurpershoek. Niet inbegrepen: lunches, drank, uitgaven van persoonlijke aard en fooien.

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.