Prijzen 2019

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunstreis. De prijs van de kunstreis naar Abruzzo bedraagt € 1500,00, inclusief de vlucht. De toeslag voor eenpersoonskamer is € 140,00. Inbegrepen: vlucht inclusief ruimbagage, transfers vliegveld, overnachtingen met ontbijt in een of meer uitstekende hotels, alle diners, een picknick, entreegelden tot musea en opgravingen, vervoer per minibus met chauffeur, excursies o.l.v. drs. Ernest Kurpershoek, fooien hotels en restaurants. Niet inbegrepen: lunches, drank, uitgaven en fooien van persoonlijke aard.

Wandeltocht over de Eolische Eilanden bij Sicilië. Prijs: € 920,00 exclusief de vlucht.  Inbegrepen: overnachtingen in appartement met badkamer, ontbijt, lunchpakketten, avondeten, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids,  shuttlevervoer van haven naar hotel, vervoer per boot van eiland naar eiland, veerboten van en naar Milazzo. Je overnacht in een mini-appartement op het eiland Lipari, met 2 à 3 personen per appartement. Niet inbegrepen: vlucht (bij voorkeur naar en van Catania), privébus van Catania naar Milazzo en terug, drank bij het eten, kosten vulkaangids (€ 30,00), toegangen tot musea, kerken en opgravingen, drankjes, uitgaven en fooien van persoonlijke aard. De toeslag 1pk bedraagt € 170,00 (indien aanwezig).

Wandelweek door Basilicata Prijs: € 840,00, exclusief de vlucht.  Inbegrepen: zeven overnachtingen in hotel met badkamer, ontbijt, lunchpakketten, avondeten incl. huiswijn, mineraalwater en een likeurtje, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids, muziekavonden met volksdansen, transfers met bagagevervoer. Niet inbegrepen: vluchten, lokaal eigen vervoer, toegangen tot musea, kerken en opgravingen, toeristenbelasting (alleen in Matera en Maratea, ca € 2,00 p.n.), boottocht (ca. € 20,00), drankjes, uitgaven en fooien van persoonlijke aard. Toeslag 1pk € 160,00.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto.

Prijswijzigingen voorbehouden.

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.