Prijzen 2018

Prijswijzigingen voorbehouden.

De prijs van de kunstreis met groep naar Triëst en omgeving wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Inbegrepen: vlucht (rechtstreeks naar Venetië), transfers vliegveld, overnachtingen met ontbijt in uitstekende hotels, alle diners, boottocht, entreegelden tot musea, tuinen en opgravingen, vervoer per minibus met chauffeur en excursies o.l.v. Ernest Kurpershoek. Niet inbegrepen: toeslag 1pk, lunches, drank, uitgaven van persoonlijke aard en fooien.

De individuele wandelreizen in Campanië hebben een aparte prijsstelling, afhankelijk van het aantal dagen en de regio (Cilento is lager geprijsd dan de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento). Bijvoorbeeld een tocht van acht dagen in Cilento kost € 650,00 (prijs 2017) per persoon (exclusief de vlucht). Inclusief: vervoer per auto waar nodig, bagagevervoer, overnachtingen met ontbijt, alle avondmaaltijden met wijn, kaartmateriaal met beschrijvingen. Exclusief: vlucht of treinreis, transfer vliegveld, openbaar vervoer, ev. boottocht, lunchpakketten (voor circa € 6,00 in het onderkomen te bestellen), musea, persoonlijke uitgaven. De prijs kan variëren, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto (facultatief).

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.