Prijzen 2018

Prijswijzigingen voorbehouden.

De individuele wandelreizen in Campanië hebben een aparte prijsstelling, afhankelijk van het aantal dagen en de regio (Cilento is lager geprijsd dan de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento). Bijvoorbeeld een tocht van acht dagen in Cilento kost € 650,00 (prijs 2017) per persoon (exclusief de vlucht). Inclusief: vervoer per auto waar nodig, bagagevervoer, overnachtingen met ontbijt, alle avondmaaltijden met wijn, kaartmateriaal met beschrijvingen. Exclusief: vlucht of treinreis, transfer vliegveld, openbaar vervoer, ev. boottocht, lunchpakketten (voor circa € 6,00 in het onderkomen te bestellen), musea, persoonlijke uitgaven. De prijs kan variëren, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto (facultatief).

De prijs van de trektocht in Basilicata is € 780,00. Inbegrepen: zeven overnachtingen in hotel met badkamer, ontbijt, lunchpakket, avondeten incl. huiswijn,mineraalwater en een likeurtje, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids, muziekavonden met volksdansen, transfers. Niet inbegrepen: vlucht, lokaal eigen vervoer, toegangen tot musea, kerken en opgravingen, toeristenbelasting (alleen in Matera en Maratea, ca € 1,5 p.n.), boottocht (ca. € 15,00). Toeslag 1pk: € 160,00.

De prijs van de reis naar de Eolische eilanden is € 770,00. Inbegrepen: 5 overnachtingen in appartement met badkamer, ontbijt, lunchpakket, avondeten, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids,  veerboten van eiland naar eiland. Je overnacht in een mini-appartement op het eiland Lipari, met 2 à 3 personen per appartement. Niet inbegrepen: vlucht (bij voorkeur naar Catania), vervoer naar Milazzo, kosten vulkaangids, toegangen tot musea, kerken en opgravingen. Toeslag 1pk: € 125,00.

De prijs van de kunstreis naar Abruzzo wordt nader bekend gemaakt.

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.