Prijzen 2018

Prijswijzigingen voorbehouden.

De prijs van de kunstreis met groep naar Triëst en omgeving is € 1750,00. Inbegrepen: vlucht inclusief ruimbagage (15 kg), transfers vliegveld, overnachtingen met ontbijt in uitstekende hotels, alle diners, boottocht, entreegelden tot musea, tuinen en opgravingen, vervoer per minibus met chauffeur, excursies o.l.v. Ernest Kurpershoek en een bezoek aan de opera La Traviata. Niet inbegrepen: lunches, drank, uitgaven van persoonlijke aard en fooien. De toeslag voor een eenpersoonskamer bedraagt € 195,00. Indien u alleen cabinebagage meeneemt ontvangt u € 30,00 korting. Indien u niet mee wilt naar de opera ontvangt u € 70,00 korting.

De individuele wandelreizen in Campanië hebben een aparte prijsstelling, afhankelijk van het aantal dagen en de regio (Cilento is lager geprijsd dan de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento). Bijvoorbeeld een tocht van acht dagen in Cilento kost € 650,00 (prijs 2017) per persoon (exclusief de vlucht). Inclusief: vervoer per auto waar nodig, bagagevervoer, overnachtingen met ontbijt, alle avondmaaltijden met wijn, kaartmateriaal met beschrijvingen. Exclusief: vlucht of treinreis, transfer vliegveld, openbaar vervoer, ev. boottocht, lunchpakketten (voor circa € 6,00 in het onderkomen te bestellen), musea, persoonlijke uitgaven. De prijs kan variëren, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto (facultatief).

De prijs van de wandelweek in Campanië is € 700,00, exclusief de vlucht. Toeslag eenpersoonskamer € 160,00. Inbegrepen: wandeltochten onder leiding van een erkende Italiaanse gids, overnachtingen met ontbijt, lunchpakketten, avondmaaltijden incl. huiswijn en een likeurtje na de maaltijd, lokaal vervoer per minibus. De lunchpakketten en avondmaaltijden worden met typisch lokale gerechten bereid. Niet inbegrepen: vlucht naar Napels, transfer naar Cilento per OV (er is een snelbus van het station Napels om 17.00 uur), toegangen musea e.d., drankjes, ev. boottochten langs de kust (ca. € 15,00 per keer) en persoonlijke uitgaven. Toeslag 1pk € 160,00. Prijswijzigingen voorbehouden.

De prijs van de trektocht in Basilicata is € 780,00. Inbegrepen: zeven overnachtingen in hotel met badkamer, ontbijt, lunchpakket, avondeten incl. huiswijn,mineraalwater en een likeurtje, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids, muziekavonden met volksdansen, transfers. Niet inbegrepen: vlucht, lokaal eigen vervoer, toegangen tot musea, kerken en opgravingen, toeristenbelasting (alleen in Matera en Maratea, ca € 1,5 p.n.), boottocht (ca. € 15,00). Toeslag 1pk: € 160,00.

De prijs van de reis naar de Eolische eilanden is € 770,00. Inbegrepen: 5 overnachtingen in apparement met badkamer, ontbijt, lunchpakket, avondeten, begeleiding door Italiaanse wandel- en cultuurgids,  veerboten van eiland naar eiland. Je overnacht in een mini-appartement op het eiland Lipari, met 2 à 3 personen per appartement. Niet inbegrepen: vlucht (bij voorkeur naar Catania), vervoer naar Milazzo, kosten vulkaangids, toegangen tot musea, kerken en opgravingen. Toeslag 1pk: € 125,00.

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.