Prijzen 2017

Prijswijzigingen voorbehouden.

Kunstreis met groep in Zuid-Campanië: € 1500,00. Toeslag eenpersoonskamer € 165,00. Inbegrepen: vlucht inclusief ruimbagage (15 kg), transfers vliegveld, overnachtingen met ontbijt in uitstekende hotels, alle diners incl. wijn, vier picknicks, boottochten, entreegelden tot musea, tuinen en opgravingen, vervoer per minibus met chauffeur en excursies o.l.v. Ernest Kurpershoek. Niet inbegrepen: toeslag 1pk, overige lunches, drank, uitgaven van persoonlijke aard en fooien.

Een Parlare Camminando week in augustus in Cilento met Italianen kost ca. € 660,00 exclusief de vlucht. Inbegrepen: wandeltochten o.l.v. een Italiaanse gids, overnachtingen met ontbijt, avondmaaltijden incl. wijn, lunchpakketten en lokaal vervoer per taxibus. Niet inbegrepen: vlucht (hoe eerder je boekt hoe goedkoper), transfer naar onderkomen per OV, toegangen musea e.d., drankjes, ev. huur uitrusting canyoning, ev. boottocht langs de kust (ca. € 15,00) en persoonlijke uitgaven. Toeslag 1pk € 160,00. Als we in andere regio’s en andere maanden wandelweken aanbieden varieert de prijs, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De individuele wandelreizen in Campanië hebben een aparte prijsstelling, afhankelijk van het aantal dagen en de regio (Cilento is lager geprijsd dan de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento). Bijvoorbeeld een tocht van acht dagen in Cilento kost € 650,00 per persoon (exclusief de vlucht). Inclusief: vervoer per auto waar nodig, bagagevervoer, overnachtingen met ontbijt, alle avondmaaltijden met wijn, kaartmateriaal met beschrijvingen. Exclusief: vlucht of treinreis, transfer vliegveld, openbaar vervoer, ev. boottocht, lunchpakketten (voor circa € 6,00 in het onderkomen te bestellen), musea, persoonlijke uitgaven. De prijs kan variëren, afhankelijk van de regio (Cilento is lager geprijsd dan bijvoorbeeld de Amalfitaanse kust/het schiereiland van Sorrento) en van het seizoen.

De prijs van een individuele tocht in Toscane is afhankelijk van het aantal dagen en de kosten van het onderkomen, vanaf € 30,00 per nacht voor twee personen tot zeer luxe, en van het type huurauto (facultatief).

De prijs van een individuele tocht in Piemonte is € 55,00 per persoon per nacht in het laagseizoen, en € 65,00 in het hoogseizoen, halfpension.

De vlucht gaat in overleg. Transavia heeft rechtstreekse vluchten naar Napels, Easyjet heeft ook rechtstreekse vluchten naar Napels, maar niet dagelijks. Als je zelfstandig reist ga je vanaf het centraal station in Napels verder met de trein en bus naar Cilento, zie de Engelstalige site van de Italiaanse Spoorwegen. Om de locatie in Piemonte te bereiken kun je het best naar Milaan Malpensa vliegen. Voor Toscane kun je naar Florence vliegen met KLM of Alitalia, of naar Pisa met Transavia. Wandelenitalie kan de vlucht boeken voor € 12,50 administratiekosten. Bij de kunstreizen is de vlucht bij de prijs inbegrepen.

Voor treinreizen vanuit Nederland zie de Treinreiswinkel.

Informatie, optie of opgave: Karina van der Meer T. 071-5125 343 of 06 1074 7739.