Data 2019

Kunstreis: van zaterdag 31 augustus t/m zaterdag 7 september 2019 staat de regio Abruzzen op het programma voor onze jaarlijkse kunstreis. U kunt zich vrijblijvend aanmelden als belangstellende, u krijgt dan voorrang bij de inschrijving.

Wandelweken:

Wandelweek Amalfitaanse kust: wandelen met een Italiaanse groep, eind april-begin mei, en september. Data worden nader bekend gemaakt.

Trektocht met Italianen door Basilicata eind mei-begin juni. Precieze datum wordt nader bekend gemaakt.
Reis naar de Eolische eilanden  ten noorden van Sicilië met Italianen, vermoedelijk van zondag 28 augustus t/m 1 september 2019. Aanbevolen wordt een dag eerder aan te komen en een dag later te vertrekken.

Van half april tot half oktober is een individuele trektocht in Campanië mogelijk met bagagevervoer. Je kunt wandelen in Cilento in de Apennijnen, langs de Cilentaanse kust, op het schiereiland van Sorrento en de Amalfitaanse kust. Je kunt een keuze maken, of wat langer gaan en een combinatie maken.

Het hele jaar door kun je individuele wandeltochten in Toscane maken, al bevelen we het voor- en najaar aan. Wij zorgen voor een onderkomen van waaruit je met een (huur)auto begin- en eindpunt van de rondwandeling kunt bereiken.

Opgave en/of meer informatie: Karina van der Meer. T 071-5125 343 of 06 1074 7739. Vraag informatie over groepsreizen, individuele reizen, reizen met een eigen groep met of zonder gids.