Data 2018 en 2019

Kunstreis naar Triëst en omgeving van zondag 17 t/m zondag 24 juni. Deze reis is geweest. Begin september 2019 staat de regio Abruzzen op het programma voor onze jaarlijkse kunstreis. U kunt zich vrijblijvend aanmelden als belangstellende, u krijgt dan voorrang bij de inschrijving.

Wandelweken. De meeste wandelweken zijn inmiddels achter de rug. De wandelaars zijn enthousiast teruggekomen. Wellicht worden sommige tochten herhaald in 2019. Laat het weten als je op de hoogte wilt worden gehouden.

Wandelweek in het Unesco-natuurpark van Cilento, in het rustieke Campanië: wandelen met een Italiaanse groep, van zaterdag 12 t/m zaterdag 19 mei. Deze reis is geweest.

Trektocht met Italianen door Basilicata van zondag 3 t/m zondag 10 juni (is geweest) en van zaterdag 22 t/m 29 september (volgeboekt).

Reis naar de Eolische eilanden bij Sicilië met Italianen van dinsdag 28 augustus t/m zondag 2 september. Deze reis is geweest.

Van half april tot half oktober is een individuele trektocht in Campanië mogelijk met bagagevervoer. Je kunt wandelen in Cilento in de Apennijnen, langs de Cilentaanse kust, op het schiereiland van Sorrento en de Amalfitaanse kust. Je kunt een keuze maken, of wat langer gaan en een combinatie maken.

Het hele jaar door kun je individuele wandeltochten in Toscane maken, al bevelen we het voor- en najaar aan. Wij zorgen voor een onderkomen van waaruit je met een (huur)auto begin- en eindpunt van de rondwandeling kunt bereiken.

Opgave en/of meer informatie: Karina van der Meer. T 071-5125 343 of 06 1074 7739. Vraag informatie over groepsreizen, individuele reizen, reizen met een eigen groep met of zonder gids.